Als eerste wil ik iedereen echt super bedanken voor de post die Daan inmiddels heeft ontvangen. Echt geweldig en zo heel bijzonder! Super veel kaarten, kadootjes, ballonen etc. Vrijdag stond er echt een dikke glimlach op het gezichtje van Daan, die dag was hij ook beter in zijn doen dat de afgelopen dagen. We denken echt dat dit mede door de post komt. Ook voor ons gezin is de post echt even een opsteker en iets waar we heel blij van worden. Dus nogmaals, dank jullie wel!!!

Gisteravond waren we te zien in Hart van Nederland op SBS6, een prachtige uitzending over de kaarten van Daan. Met een terugblik naar afgelopen februari toen mijn boek uit kwam. Daan vertelde trots over het boek en over mij. Tranen rolden over mijn wangen bij het zien van mijn Daan. Ik verlang naar de leuke gesprekjes die ik altijd met hem had...

 

Daan is de afgelopen dagen redelijk stabiel gebleven. Donderdag was de MRA en ook daar lag hij weer ruim een half uur lang keurig stil in. Onze lieve mannetje doet zo zijn best en blijft alles maar accepteren. Wat ben je toch bijzonder Daan!

Vrijdag kregen we de uitslag, wat zag ik er tegenop. Ik was zo bang dat de ontstekingen in zijn hoofd nog erger waren geworden. Gelukkig is het stabiel gebleven. We hopen dat het zo mag blijven of liever nog beter mag worden. Daan krijgt ook nog steeds chemokuren en kreeg afgelopen vrijdag een bloedtransfusie. Vocht krijgt hij via het infuus want hij kan nog steeds niet drinken en ook niet praten. Het eten gaat redelijk, alles is wel in puree vorm. Zijn situatie blijft zorgelijk.

Binnenkort de beenmergpunctie om te kijken wat de leukemie doet. Het blijft ontzettend spannend en heel erg moeilijk voor ons gezin. Daan is al vier weken niet meer thuis geweest, zijn kamertje is leeg, ons huis is leeg zo zonder Daan. Ons gezin is niet meer compleet.