Time flies, but memories last forever 

 

De zomervakantie is hier bijna voorbij. Na het weekend gaan de kinderen weer naar school. Drie kinderen gaan weer naar school, hoe fijn en bijzonder is dat! 

We hebben echt een heerlijke zomer gehad. Gestart in Frankrijk met Disney Parijs en een heerlijke week in Limburg gehad. Enorm genoten van het mooie weer. Daan heeft heerlijke bruine armen gekregen. En...hij is super ondeugend. Wat geeft dat een goed gevoel. Ik hoop zo dat we hier heel lang van mogen genieten. Daan heeft ook sinds hele lange tijd weer met ons gezwommen en wat heeft hij daar ook van genoten. Hij wilde bijna het zwembad niet meer uit. Ik blijf die plekken zoals een zwembad eng vinden omdat hij daar toch weer een laag bacteriën over zich heen krijgt. Ik merk aan mezelf dat ik nog steeds heel voorzichtig ben, terwijl ik dat toch minder hoef te zijn. Ik zie Daan gewoon genieten, die blauwe oogjes glimmen en ik krijg vaak die lieve glimlach te zien. Hij kan weer lekker buiten spelen, voetballen en rennen. Steeds meer een gewone jongen zijn. En ik, ik sla alles op. Ik geniet van deze momenten. Een mooie zomer staat in mijn geheugen.

In de vakantie zijn we ook naar het ziekenhuis geweest. Tja die dingen gaan ook door, hoewel het gelukkig steeds minder aan het worden is. Daan had een conditietest en er werd gekeken naar zijn hart. De uitslag volgt nog. In september staan ook weer afspraken met de hematoloog en de cardioloog. Voorlopig blijft het ziekenhuis in beeld en blijft het voor ons nog steeds van controle naar controle leven. Als er weer een controle is geweest en alles is goed dan is er weer even echte rust. Het is nu een half jaar geleden dat Daan zijn laatste chemo kreeg. Een half jaar later en nu beginnen we dus echt te merken dat Daan zich beter gaat voelen! 

Daan krijgt nog steeds post, wat hij ook nog steeds erg leuk vindt. Vandaag was er zelfs een kaart uit China, echt geweldig! Ook werd Daan herkend in een pretpark door een lezer van dit blog. Toch wel heel bijzonder. Zelf ben ik druk bezig met het schrijven over de afgelopen drie jaar en hopelijk komt dit boek in februari uit! Je kunt mij volgen op facebook, She's writing a book.